Διοικητικό Συμβούλιο

Σκοποί του συλλόγου είναι:
Η προαγωγή της χορωδιακής τέχνης μέσω της λειτουργίας πολυφωνικού μουσικού συνόλου
Η ενθάρρυνση και υποστήριξη της καλλιτεχνικής δημιουργίας των μελών του αλλά και των κατοίκων της Σάμου καθώς και
Η διοργάνωση πολιτιστικών γεγονότων ευρύτερου ενδιαφέροντος

Σύλλογος Μουσικής και Πολιτιστικής Δημιουργίας “Ηδύλη”

Διοικητικό Συμβούλιο

  • Πρόεδρος : Κονδύλης Δημήτρης ( Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." )

  • Αντιπρόεδρος : Κοκολάκης Σπύρος (Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )

  • Γραμματέας : Τόπα Ιωάννα ( Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )

  • Ταμίας : Χατζηνικολάου Μάριος ( Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )

  • Μέλος : Άστριντ Φιλιππή ( Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )

©2019 Idyli. All Rights Reserved. Powered by New Age IT